Verpakken met zorg

Industriepark Vliedberg 16H, Vlijmen

Klachtenreglement

Inleiding

Vanzelfsprekend doen wij er op onze manier alles aan om ervoor te zorgen dat de dienstverlening en alles daaromheen zo goed mogelijk verloopt. Toch kan het gebeuren dat er ontevredenheid is over de manier waarop dingen zijn gegaan. Wanneer dat het geval is, willen wij dat uiteraard graag horen, zodat kan worden gewerkt aan een oplossing.
Dit kan gaan over de begeleiding, een andere cliënt of over de zorg bij Romca Packing.
Bij voorkeur maakt de cliënt de klacht of onvrede eerst bespreekbaar bij de begeleiding van Romca Packing. De cliënt mag de klacht ook op de woongroep bespreken.
De klacht zal ingevuld worden op een klachten formulier.
Alle informatie die we kunnen opmaken uit de klachten die geregistreerd worden, wordt geanonimiseerd gebruikt om – waar mogelijk – de dienstverlening van Romca Packing te verbeteren. De bedoeling van deze klachtenbehandeling en regeling is dat de klacht wordt opgelost en dat de organisatie hiervan kan leren en verbeteren.

Romca Packing ontvangt de klacht graag schriftelijk, of de cliënt vult hem samen met een andere begeleider (niet de begeleider waar de klacht over gaat) in op het daarvoor bestemde formulier, de cliënt krijgt hier een kopie van mee.
Romca Packing zal zo spoedig mogelijk de klacht proberen op te lossen en oordelen over de klacht en eventuele vervolgstappen nemen. Deze zullen zo spoedig mogelijk worden besproken en op het klachtenformulier ingevuld worden.

Contactpersonen en Gegevens:

Romca Packing
Carla Blijleven
Industriepark Vliedberg 16H
5251 RG Vlijmen
073-5187175
06-13065808
@ info@romca-packing.nl

Tevreden klanten

 • ‘Wij werken al meerdere jaren met Romca en zijn ontzettend tevreden. De kwaliteit en service is uitstekend en als er haast is dan staan ze altijd voor je klaar. Er wordt met hart en ziel aan de producten gewerkt en het persoonlijke en betrokken contact is erg fijn. Ik zou daarom dan ook geen enkel ander bedrijf onze producten meer aan toe vertrouwen, dan aan Romca-Packing!’


  Simone, Cosmetic Company

 • Fijne mensen met het hart op de juiste plek. Ze zijn flexibel (geen vraag of verzoek is hen te gek) en ze gaan met respect om met hun mensen, het milieu en onze producten. Ik heb het rotsvaste vertrouwen dat ik altijd op hen kan bouwen en vertrouwen. Sinds ik met Romca Packing werk, heb ik 1 zorg minder, omdat ik weet dat het beheer, verzenden en verpakken van onze producten in goede handen is.


  Groetjes, Anne-Floor

 • WOT! Promotions werkt al jaren ontzettend prettig met Romca Packing. Wat wij enorm waarderen is het actief meedenken en het zeer nauwkeurig verwerken van onze opdrachten. Een ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken!


  Manon van Eck – Office Manager

 • Bij Romca Packing laten wij ons LEKKERDING Eau de Parfum cellofaneren. Met de grootste zorg wordt dit gedaan en het ziet er altijd perfect uit. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Romca Packing. Bij een bezoek laten Joyce en Carla je enthousiast het bedrijf zien. De warmte voor de medewerkers straalt ervan af en het plezier onder elkaar en met de werkzaamheden is hoog. En natuurlijk zijn de grapjes over een LEKKERDING niet van de lucht. Een erg prettig bedrijf waar wij graag onze “finishing touch” door laten verzorgen. Liqueurs & Gifts


  Anja Verberne

 • Bij Romca Packing wordt echt met je mee gedacht en is er ontzettend veel oog voor detail, iets wat wij super belangrijk vinden.


  Jorinde van Cottoncake