Verpakken met zorg

Industriepark Vliedberg 16H, Vlijmen

Maak contact

Heb je een vraag of wil je informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in!

Contactgegevens

Hoe werkt het?

Stap 1: Contact opnemen

Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een mailtje naar info@romca-packing.nl of bel 073 518 7175.

Stap 2: Kom langs voor een gesprek
Je bent altijd welkom om langs te komen.
Romca Packing
Industriepark Vliedberg 16H
5251 RG Vlijmen
stap 3: Loop een dagje mee

Denk je ik vind het wel leuk, dan mag je een dagje mee lopen en werken om te kijken of het je bevalt bij ons.

stap 4: Inschrijving

We zullen met je wat papieren invullen, zodat we van alles op de hoogte zijn wat belangrijk is.

stap 5: Aan het werk

Dat zegt genoeg.

Impressie Romca Packing

Verpakken met zorg!

Tevreden klanten

 • ‘Wij werken al meerdere jaren met Romca en zijn ontzettend tevreden. De kwaliteit en service is uitstekend en als er haast is dan staan ze altijd voor je klaar. Er wordt met hart en ziel aan de producten gewerkt en het persoonlijke en betrokken contact is erg fijn. Ik zou daarom dan ook geen enkel ander bedrijf onze producten meer aan toe vertrouwen, dan aan Romca-Packing!’


  Simone, Cosmetic Company

 • Fijne mensen met het hart op de juiste plek. Ze zijn flexibel (geen vraag of verzoek is hen te gek) en ze gaan met respect om met hun mensen, het milieu en onze producten. Ik heb het rotsvaste vertrouwen dat ik altijd op hen kan bouwen en vertrouwen. Sinds ik met Romca Packing werk, heb ik 1 zorg minder, omdat ik weet dat het beheer, verzenden en verpakken van onze producten in goede handen is.


  Groetjes, Anne-Floor

 • WOT! Promotions werkt al jaren ontzettend prettig met Romca Packing. Wat wij enorm waarderen is het actief meedenken en het zeer nauwkeurig verwerken van onze opdrachten. Een ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken!


  Manon van Eck – Office Manager

 • Bij Romca Packing laten wij ons LEKKERDING Eau de Parfum cellofaneren. Met de grootste zorg wordt dit gedaan en het ziet er altijd perfect uit. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Romca Packing. Bij een bezoek laten Joyce en Carla je enthousiast het bedrijf zien. De warmte voor de medewerkers straalt ervan af en het plezier onder elkaar en met de werkzaamheden is hoog. En natuurlijk zijn de grapjes over een LEKKERDING niet van de lucht. Een erg prettig bedrijf waar wij graag onze “finishing touch” door laten verzorgen. Liqueurs & Gifts


  Anja Verberne

 • Bij Romca Packing wordt echt met je mee gedacht en is er ontzettend veel oog voor detail, iets wat wij super belangrijk vinden.


  Jorinde van Cottoncake

Informeer naar de mogelijkheden!

  [recaptcha]