Romca Packing

Romca Packing is een bedrijf met een perfecte mix van commerciële activiteiten en de beste zorg voor onze cliënten. Bij ons logo staat dan ook verpakken met zorg, zorg voor de producten en zorg voor onze cliënten.

Meet Our Instructors

Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc. Nunc consequat justo eget enim finibus porta.

ONS TEAM

Carla Blijleven

Carla Blijleven

Directeur

Ik ben eigenaresse van Romca Packing. Zelfs na 20 jaar hier werken doe ik mijn werk nog met even veel passie. Vooral de combinatie met het werken met mensen met een verstandelijke beperking gecombineerd met commerciële activiteiten vind ik zo leuk.

Joyce Koks

Joyce Koks

Bedrijfsleider

Naast bedrijfsleider begeleid ik alles op de afdeling. Romca Packing is een heel gezellig en afwisselend bedrijf om in te werken. Met mijn creativiteit probeer ik altijd weer een oplossing te vinden zodat de cliënten moeilijk werk toch voor elkaar krijgen. Iedere dag weer een nieuwe uitdaging.

Aurora Vos

Aurora Vos

Begeleidster Prisma

Mijn naam is Aurora Vos, getrouwd met Wim en moeder van 2 dochters Benthe en Femke.
Sinds 2006 ben ik werkzaam als begeleider bij Stichting Prisma en sinds 2017 als Persoonlijke Begeleider.
Ik ben in 2012 bij Romca-Packing komen werken waar ik nog altijd met veel plezier werk.
Ontwikkeling en leermogelijkheden van elk individu staan voor mij centraal in het werk maar gezelligheid en humor zijn ook belangrijke punten om de werkdag tot een geslaagde dag te maken.
Monique van Vugt

Monique van Vugt

Begeleidster Cello

Ik ben
Miek Overman

Miek Overman

Begeleidster Cello

Ik ben
Debra de Jong

Debra de Jong

Begeleidster Prisma

Ik ben

Tevreden klanten

Informeer naar de mogelijkheden!

    [recaptcha]