Verpakken met zorg

Industriepark Vliedberg 16H, Vlijmen

Romca Packing

Romca Packing is een bedrijf met een perfecte mix van commerciële activiteiten en de beste zorg voor onze cliënten. Bij ons logo staat dan ook verpakken met zorg, zorg voor de producten en zorg voor onze cliënten.

Meet Our Instructors

Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc. Nunc consequat justo eget enim finibus porta.

ONS TEAM

Carla Blijleven

Carla Blijleven

Directeur

Ik ben eigenaresse van Romca Packing. Zelfs na 20 jaar hier werken doe ik mijn werk nog met even veel passie. Vooral de combinatie met het werken met mensen met een verstandelijke beperking gecombineerd met commerciële activiteiten vind ik zo leuk.

Joyce Koks

Joyce Koks

Bedrijfsleider

Naast bedrijfsleider begeleid ik alles op de afdeling. Romca Packing is een heel gezellig en afwisselend bedrijf om in te werken. Met mijn creativiteit probeer ik altijd weer een oplossing te vinden zodat de cliënten moeilijk werk toch voor elkaar krijgen. Iedere dag weer een nieuwe uitdaging.

Monique van Vugt

Monique van Vugt

Begeleidster Cello

Ik ben
Miek Overman

Miek Overman

Begeleidster Cello

Ik ben
Iris vd Oetelaar

Iris vd Oetelaar

Begeleidster Cello

Ik ben

Tevreden klanten

 • ‘Wij werken al meerdere jaren met Romca en zijn ontzettend tevreden. De kwaliteit en service is uitstekend en als er haast is dan staan ze altijd voor je klaar. Er wordt met hart en ziel aan de producten gewerkt en het persoonlijke en betrokken contact is erg fijn. Ik zou daarom dan ook geen enkel ander bedrijf onze producten meer aan toe vertrouwen, dan aan Romca-Packing!’


  Simone, Cosmetic Company

 • Fijne mensen met het hart op de juiste plek. Ze zijn flexibel (geen vraag of verzoek is hen te gek) en ze gaan met respect om met hun mensen, het milieu en onze producten. Ik heb het rotsvaste vertrouwen dat ik altijd op hen kan bouwen en vertrouwen. Sinds ik met Romca Packing werk, heb ik 1 zorg minder, omdat ik weet dat het beheer, verzenden en verpakken van onze producten in goede handen is.


  Groetjes, Anne-Floor

 • WOT! Promotions werkt al jaren ontzettend prettig met Romca Packing. Wat wij enorm waarderen is het actief meedenken en het zeer nauwkeurig verwerken van onze opdrachten. Een ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken!


  Manon van Eck – Office Manager

 • Bij Romca Packing laten wij ons LEKKERDING Eau de Parfum cellofaneren. Met de grootste zorg wordt dit gedaan en het ziet er altijd perfect uit. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Romca Packing. Bij een bezoek laten Joyce en Carla je enthousiast het bedrijf zien. De warmte voor de medewerkers straalt ervan af en het plezier onder elkaar en met de werkzaamheden is hoog. En natuurlijk zijn de grapjes over een LEKKERDING niet van de lucht. Een erg prettig bedrijf waar wij graag onze “finishing touch” door laten verzorgen. Liqueurs & Gifts


  Anja Verberne

 • Bij Romca Packing wordt echt met je mee gedacht en is er ontzettend veel oog voor detail, iets wat wij super belangrijk vinden.


  Jorinde van Cottoncake

Informeer naar de mogelijkheden!

  [recaptcha]