Verpakken met zorg

Industriepark Vliedberg 16H, Vlijmen

Wat is dagbesteding?

Bekijk de video om een goed beeld te krijgen van dagbesteding bij Romca Packing.

Wat voor dagbesteding bieden wij?

Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding. Dit bestaat uit veel uiteenlopende werkzaamheden zoals, verpakken van diverse cosmetische producten, etiketteren van flesjes zowel machinaal als handmatig, krimpwerk, cellofaneren, hobbymaterialen verpakken, kerstpakketten, schoonmaakwerkzaamheden, magazijnwerkzaamheden, rijden met een palletwagen, heftruck rijden, goederen brengen en halen met de bus, wasserette, ondersteuning in onze winkel en webshop. Het varieert van eenvoudige tot moeilijke werkzaamheden. Voor iedereen is er een uitdaging. Zo komen er regelmatig nieuwe werkzaamheden bij. Vooral de diversiteit in onze producten is erg leuk.

 

Impressie dagbesteding Romca Packing

Tevreden klanten

 • ‘Wij werken al meerdere jaren met Romca en zijn ontzettend tevreden. De kwaliteit en service is uitstekend en als er haast is dan staan ze altijd voor je klaar. Er wordt met hart en ziel aan de producten gewerkt en het persoonlijke en betrokken contact is erg fijn. Ik zou daarom dan ook geen enkel ander bedrijf onze producten meer aan toe vertrouwen, dan aan Romca-Packing!’


  Simone, Cosmetic Company

 • Fijne mensen met het hart op de juiste plek. Ze zijn flexibel (geen vraag of verzoek is hen te gek) en ze gaan met respect om met hun mensen, het milieu en onze producten. Ik heb het rotsvaste vertrouwen dat ik altijd op hen kan bouwen en vertrouwen. Sinds ik met Romca Packing werk, heb ik 1 zorg minder, omdat ik weet dat het beheer, verzenden en verpakken van onze producten in goede handen is.


  Groetjes, Anne-Floor

 • WOT! Promotions werkt al jaren ontzettend prettig met Romca Packing. Wat wij enorm waarderen is het actief meedenken en het zeer nauwkeurig verwerken van onze opdrachten. Een ontzettend fijn bedrijf om mee samen te werken!


  Manon van Eck – Office Manager

 • Bij Romca Packing laten wij ons LEKKERDING Eau de Parfum cellofaneren. Met de grootste zorg wordt dit gedaan en het ziet er altijd perfect uit. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Romca Packing. Bij een bezoek laten Joyce en Carla je enthousiast het bedrijf zien. De warmte voor de medewerkers straalt ervan af en het plezier onder elkaar en met de werkzaamheden is hoog. En natuurlijk zijn de grapjes over een LEKKERDING niet van de lucht. Een erg prettig bedrijf waar wij graag onze “finishing touch” door laten verzorgen. Liqueurs & Gifts


  Anja Verberne

 • Bij Romca Packing wordt echt met je mee gedacht en is er ontzettend veel oog voor detail, iets wat wij super belangrijk vinden.


  Jorinde van Cottoncake

Informeer naar de mogelijkheden!

  [recaptcha]

  Wat is verpakken met zorg?

  Veel artikelen Kunnen door hun speciale Karakter en vorm niet machinaal verpakt en geetiketteerd en afgevuld worden. Deze producten zijn uitermate geschikt om door ons verwerkt te worden.

  Door onze maatwerk oplossingen en handmatige aanpak krijgt uw product de aandacht die het verdient.

  Hoe groot de oplage ook is.Bij Romca Packing werken veel mensen die niet goed passen in een regulier arbeidsprocess. Dir betekent dat zij geen volwaardige medewerkers zijn.

  Het tegendeel is eerder waar,onze mensen weten als geen ander waar het om gaat bij verpakken.

  Nog een voordeel van het werken met onze mensen is dat we zeer concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Ze zijn er trots op te werken volgens een hoge
  standaard voor kwaliteit, precisie en hygiene.

  Dat is verpakken met zorg.