Wat is dagbesteding?

Bekijk de video om een goed beeld te krijgen van dagbesteding bij Romca Packing.

Wat voor dagbesteding bieden wij?

Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding. Dit bestaat uit veel uiteenlopende werkzaamheden zoals, verpakken van diverse cosmetische producten, etiketteren van flesjes zowel machinaal als handmatig, krimpwerk, cellofaneren, hobbymaterialen verpakken, kerstpakketten, schoonmaakwerkzaamheden, magazijnwerkzaamheden, rijden met een palletwagen, heftruck rijden, goederen brengen en halen met de bus, wasserette, ondersteuning in onze winkel en webshop. Het varieert van eenvoudige tot moeilijke werkzaamheden. Voor iedereen is er een uitdaging. Zo komen er regelmatig nieuwe werkzaamheden bij. Vooral de diversiteit in onze producten is erg leuk.

 

Impressie dagbesteding Romca Packing

Tevreden klanten

Informeer naar de mogelijkheden!

  [recaptcha]

  Wat is verpakken met zorg?

  Veel artikelen Kunnen door hun speciale Karakter en vorm niet machinaal verpakt en geetiketteerd en afgevuld worden. Deze producten zijn uitermate geschikt om door ons verwerkt te worden.

  Door onze maatwerk oplossingen en handmatige aanpak krijgt uw product de aandacht die het verdient.

  Hoe groot de oplage ook is.Bij Romca Packing werken veel mensen die niet goed passen in een regulier arbeidsprocess. Dir betekent dat zij geen volwaardige medewerkers zijn.

  Het tegendeel is eerder waar,onze mensen weten als geen ander waar het om gaat bij verpakken.

  Nog een voordeel van het werken met onze mensen is dat we zeer concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Ze zijn er trots op te werken volgens een hoge
  standaard voor kwaliteit, precisie en hygiene.

  Dat is verpakken met zorg.