Verzenden van orders voor webshops

Voor veel webshops is het verpakken van online orders nog steeds een tijdrovende bezigheid. Dit kunnen wij u uit handen nemen. Voorraadbeheer, administratie, order picking en verzending,  het totale plaatje kunnen wij voor u verzorgen. 

Is uw product al in goede handen
Maak ook gebruik van onze expertise en informeer naar de mogelijkheden.
#

Romca-Packing beschikt over een eigen wasserette waarmee wij voor een hoop bedrijven een zorg uit handen nemen. U kunt bij ons terecht voor het wassen, drogen en strijken van uw materialen. 

Onze wasserette is uitgerust met 4 professionele wasmachines en drogers. Onze strijkmachines en de zorg van onze medewerkers in de wasserette zorgen ervoor dat de was er perfect uit zal zien.

Dat is wassen met zorg!

#

Het krimpen van uw producten wordt bij Romca-Packing professioneel aangepakt. Met drie krimpmachines kunnen we grote hoeveelheden krimpwerk aan. Ook het cellofaneren of sealen van uw producten is bij ons in goede handen. 

Dat is krimpen met zorg!

#

Het sealen van uw producten wordt bij Romca-Packing professioneel aangepakt. Met een uitgebreid aantal sealmachines kunnen we grote hoeveelheden sealwerk aan. Ook het krimpen of cellofaneren van uw producten is bij ons in goede handen. 

Dat is sealen met zorg!